Karaoke

Altijd feest met de Karaoke-caravan!

De Karaoke-caravan is een hit

Van buiten is het een doodgewone caravan, maar binnen is het één groot feest. Veeg de kattenstaarten opzij en daar sta je: in de kleinste bruine kroeg ter wereld. Ome Sjaak en ome Joop draaien in de karaoke-caravan Nederlandstalige hits en klassiekers. Gasten hoeven vanaf hun barkruk maar één ding te doen: ongegeneerd hard meezingen.

Aan de wanden hangen grootmoeders wijsheden en oude LP’s. De bar is verlicht met ouderwetse lampenkapjes en alleen de schermen en twee microfoons verraden dat in deze kroeg niet gedronken, maar gezongen wordt. De grootste twijfelaars worden onze grootste fans. Gegarandeerd!

Altijd feest

Of je voor nu voor een groep collega’s of het hele bedrijf een feest organiseert, de Karaoke-caravan is altijd een hit. In onze bruine kroeg gaat iedereen uit zijn plaat. Beloofd.

Geen zorgen

Met ruim 15 jaar ervaring in de evenementenbranche ontzorgen wij eventorganisatoren maximaal. Geef ons een draaiboek en wij vinden ons plekje wel…

Op maat is mogelijk

Heb je Spaanse gasten? Of is je manager fan van Duitse schlagers? We verzorgen hits en dus een feestje op maat. Ook kan de caravan gewrapt worden in je huisstijl. Daag ons maar uit!

Wat onze Carafans zeggen:

femke Schepers Feestcaravan Testimonial

Ons trouwfeest was het beste feest ook- onder andere door De Feestcaravan. We vonden het geweldig en Sjors en Joep deden er alles aan om ook onze Spaanse vrienden van dienst te zijn- het was een heuse Caravan de Fiesta. Dankjulliewel! En tot het volgende feest!

Femke Schepers
Iddo van t Hek Hart van Holland Feestcaravan testimonial

De feestcaravan is bij Hart van Holland een graag geziene entertainment invulling. Succes is verzekerd aangezien iedereen stiekem toch één keer de ster wilt zijn. Want in iedere gast schuilt toch een artiest! Deze succesformule samen met de evenementenkennis en -kunde van de initiators van de feestcaravan maakt het plezierig om hen te boeken. Niets is te gek, afspraak is afspraak en alles in teken van de gast zijn waardes die wij graag ervaren. Daarom de feestcaravan!

Iddo van 't Hek - Directeur
Hart van Holland
Rachel van Zeeland O-Buro Feestcaravan Testimonial

Wat een feestje om samen te werken! Het enthousiasme en de energie van Joep en Sjors (alias Ome Joop en ome Sjaak) is non-stop aanwezig. TOP sfeer in en om de Karaoke-caravan! Overigens niet alleen tijdens het event met de gasten, maar ook tijdens op- en afbouw weten zij precies wat belangrijk is voor een geslaagd event. Ik kijk alweer uit naar het volgende feest met de Karaoke-caravan!

Rachel van Zeeland
O-buro
daisy durlacher Puur Events Feestcaravan Testimonial

Voor een van onze klanten de karaoke caravan geboekt, het was een groot succes!

Iedereen was enthousiast en onder de indruk van dit bijzondere fenomeen.

Op naar het volgende event.

Daisy Durlacher
Puur Events
neeltje plasmeier Obsession Feestcaravan Testimonial

Goed bezig heren!

Wij zouden jullie altijd wel in willen zetten 😉

Ga zo door en hopelijk tot snel weer

Neeltje Plasmeijer
Obsession
Marloes Moes De Fabrique Feestcaravan Testimonial

Zeer verrassend en echt super leuk zo’n feestje in een feestje! Niet alleen op de dag zelf, maar ook tijdens het voortraject wordt overal aan gedacht en is alles goed verzorgt.

Marloes Moes
De Fabrique
Sander de Hoop Feestcaravan Testimonial

Ondertussen heb ik de Feestcaravan op drie events kunnen inzetten. Elke keer was het weer een feessie op zich. Het maakt niet uit of je met collega’s of met vreemden in de caravan staat…  Je komt er als vrienden uit. Op naar nieuwe Feestcaravan belevenissen zou ik zeggen!!

Sander de Hoop