Pubquiz old

Pubquiz

Een echte pubquiz

Ome Sjaak en Ome Joop houden van hitjes. Na het daverende succes van hun Karaoke-caravan, lanceren de eventprofessionals nu een de Pubquiz-caravan. Je raadt het al; de gezelligste pubquiz speel je deze zomer… in een caravan!

Decorateur Sjors Maass en eventmanager Joep Lubberdink bouwden afgelopen voorjaar de wit-rode Wilk uit 1982 om tot bruine kroeg. “Het is een onbekend merk, maar met net zo’n idyllisch interieur als onze Kip uit 1967,” vertelt Sjors enthousiast.

Een echte pubquiz


Acht vierkante meter op wielen en ingericht als een bruine kroeg; op het eerste oog is er niet zoveel verschil met de eerste caravan. Eenmaal binnen gaat er een lampje branden. Letterlijk, want deze pubquiz speel je met echte drukknoppen!

Ruimte om te juichen

In no time creëren showmasters Ome Sjaak en Ome Joop de juiste sfeer voor een verhit potje pubquiz. Er is plaats voor vier teams van maximaal drie deelnemers. “Onlangs stond er 16 man binnen. Het past, maar er moet ook nog ruimte zijn om juichen,” lacht Joep Lubberdink, alias Ome Joop.

Persoonlijk tintje


De quizrondes bestaan uit uiteenlopende vragen over onder andere muziek, film en algemene kennis. En omdat er karaoke-bloed door hun aderen stroomt, is er natuurlijk gelegenheid om mee te zingen! De Pubquiz-caravan is bij uitstek geschikt tijdens een borrel en als opwarmer voor een feestavond. Op verzoek kunnen de quizvragen toegespitst worden op het evenement, waardoor je perfect dat persoonlijke tintje kunt toevoegen met je entertainment.

#

BOEK ONZE CARAVAN

We bespreken graag met u de mogelijkheden van onze karaoke caravans.
Neem contact met ons op zodat het feest kan beginnen.