De Feestcaravan bij Taets Art & Event Park

Het leukste vervoer van Nederland

Actie in de taxi! Geheel in stijl pikken Sjaak en Joop met hun mini-karaoke-taxi jouw gasten op bij een zelf gecreëerd pick-up-point en brengen ze hen onder luid gezang naar de gewenste én ongewenste bestemming. 

Als doorgewinterde karaoke dj’s weten Sjaak en Joop elk publiek aan het zingen te krijgen. Voor dit feestelijke groepsvervoer in een golfkar in yellow cab-stijl, kleden ze zich in geheel nieuwe pakken die uiteraard weer flink in het oog springen. “We houden ervan om te prikkelen en de gasten mee te nemen in een hele nieuwe ervaring, ook al duurt het ritje met Actie in de Taxi! maar een paar minuten.”

Overal en altijd inzetbaar
Door de elektrische aandrijving kan de mini-karaoke-taxi zowel binnen als buiten worden ingezet. Ook het moment – voorafgaand, tijdens of na afloop van een evenement – is vrij te bepalen. Joop en Sjaak brengen je gasten al feestend naar de plenaire sessie, een foodcourt of het grote feest. “Meezingen met ‘De hoogste tijd’ van André Hazes op weg naar de parkeerplaats, beter kun je de avond niet afsluiten, toch?” 

Het ultieme feestje is natuurlijk een ritje met Actie in de Taxi! naar de Karaoke-caravan of Pubquiz-caravan

%s

Ja! Help me!
1
Stuur je me een berichtje?
Hi!
Ome Joop hier, kan ik iets voor je feestje betekenen?
Powered by