Corona-proof event ‘V.I.Peep Show’: veilig muzikaal entertainment!

Corona-proof event ‘V.I.Peep Show’: veilig muzikaal entertainment! 

Coronaproof event ‘V.I.Peep Show’: veilig muzikaal entertainment!

Zoek je Corona-proof event entertainment voor jouw live event? Succes verzekerd met deze muzikale hit! In de V.I.Peep Show entertainen showmasters Ome Sjaak en Ome Joop de gasten met karaoke, een pubquiz of meet & greet! Veilig vanuit je eigen cabine en toch in contact met andere gasten… Dat wordt swingen tot je er rode oortjes van hebt!

De voordelen van de Feestcaravan op jouw anderhalvemeter evenement

 • Veilig volgens RIVM richtlijnen  
 • Energieke showmasters
 • Karaoke, pubquiz of meet & greet in verrassende setting
 • Meer dan 20 jaar event ervaring

Een Corona proof feest of anderhalve meter borrel is prima te realiseren binnen de richtlijnen van het RIVM. Het vergt wat creativiteit, planning en ruimte, maar waar een wil is, is een weg! De mannen van de Feestcaravan denken graag met je mee hoe zij jouw Corona-proof event tot een dampend succes kunnen maken.

Corona proof uitje boeken?

Wil je een Corona uitje bedrijf of privé organiseren en ben je daarvoor op zoek naar ludiek én veilig entertainment? Ome Sjaak en Ome Joop van de Feestcaravan garanderen een Corona proof en veilig bedrijfsuitje met de V. I.Peep Show, Pop-up Karaokebar en Actie in de Taxi!

Hét anderhalvemeter evenement

Meezingen met hitkneiters als ‘Dokter Bernard’ en ‘Heal The World’ of het teamgevoel versterken met een verhitte pubquiz? Ome Sjaak en Ome Joop halen alles uit de kast om jouw gasten een onvergetelijke middag of avond te bezorgen. Liever een geheime gast het hemd van het lijf vragen tijdens een Meet & Greet? Dat kan! Jouw Corona proof feest zal niet snel vergeten worden, beloofd!

Anderhalve meter borrel

Een anderhalve meter borrel of anderhalvemeter events worden nóg leuker met een concept van de Feestcaravan. De Pop-up Karaokebar is ideaal om het groepsgevoel op een veilige manier te versterken en met de Actie in Taxi! brengen we gasten veilig van A naar Beter. In de V.I.Peep Show zijn de gasten helemaal zorgeloos, omdat ze allemaal in hun eigen cabine staan. Indien gewenst verzorgen we zakjes valse noten, om het feestgevoel tijdens jouw Corona uitje bedrijf of privé compleet te maken.

Corona-proof event

Jouw anderhalvemeter evenement wordt onvergetelijk met de V.I.Peep Show of Pop-up Karaokebar in beeld. Je kunt beide Feestcaravan Corona proof concepten op je live eventlocatie plaatsen om je gasten een eeuwige glimlach op hun gezicht te toveren. Ook tijdens een drive-thru evenement zijn deze concepten een energieke toevoeging.

Corona-proof event entertainment voor anderhalvemeter events

Of je nu een Corona proof feest of anderhalve meter borrel organiseert, showmasters Ome Sjaak en Ome Joop maken er een onvergetelijk energiek én veilig bedrijfsuitje van! Wil je meer info of een offerte voor het ultieme Corona-proof event ontvangen? Stuur ons dan even een berichtje via onderstaand formulier.

  Ja! Help me!
  1
  Stuur je me een berichtje?
  Hi!
  Ome Joop hier, kan ik iets voor je feestje betekenen?