Feestje? Niet zonder ons! Bel 06-18800898 of mail mail@feestcaravan.nl

Onze 'Camping' op jouw evenement

Wil je een karaokebar, fotobooth, bandje, silent DJ én theater op locatie huren als entertainment voor je evenement? Dan is onze camping precies wat je nodig hebt!

Zet 4, 5, of 6 retro caravans bij elkaar, kleed dit aan met een toegangspoort, afzethekjes, mini-jeu-de-boule en pingpong en je hebt een camping met voor ieder wat wils! Lekker dansen in het midden bij de band of (silent) DJ om vervolgens een kekke foto te maken in de Foto Caravan en een moppie te zingen in de Karaoke Caravan. Uitbreiden kan natuurlijk met theater, (kinder-)workshops, heerlijke wijnen en meer!

Zetten wij binnenkort de camping bij jou op?

De Camping in beeld

Neem een kijkje op onze camping!

IMG_8969
IMG_8970
IMG_8971
IMG_8974
IMG_8976
IMG_8978
IMG_8979
previous arrow
next arrow
IMG_8969
IMG_8970
IMG_8971
IMG_8974
IMG_8976
IMG_8978
IMG_8979
previous arrow
next arrow

Eenvoudig een camping 'side-entertainment' op locatie huren

Boek Camping de Feestcaravan voor jouw event

Organiseer je een evenement, bedrijfsfeest of privéfeest en wil je echt de blits maken door compleet verzorgd side-entertainment op locatie te huren? Bel dan Ome Sjaak en Ome Joop voor Camping de Feestcaravan zodat jij in een klap je side-entertainment geregeld hebt; bandje, karaoke, fotofun, theater en DJ of wat jij maar wilt! Compleet ontzorgd en altijd de beste leveranciers.

Wil je je gasten het liefste in stijl ophalen van of terugbrengen naar de parkeerplaats? Gluur dan ook even bij Actie in de Taxi!

Wat kun je verwachten?

Dit zijn de zekerheden van Camping de Feestcarvan!

De Karaoke Caravan is een hit

Dit is waarom je deze karaoke show op jouw event wil:

Altijd feest

Of je voor nu voor een groep collega’s of het hele bedrijf een feest organiseert, de Karaoke Caravan is altijd een hit. In onze bruine kroeg gaat iedereen uit zijn plaat.

Geen zorgen

Met 20 jaar ervaring in de evenementenbranche ontzorgen wij eventorganisatoren maximaal. Geef ons een draaiboek en wij vinden ons plekje…

Op maat is mogelijk

Heb je Spaanse gasten? Of is je manager fan van Duitse schlagers? We beloven een hit, dus een feestje op maat. Caravan wrappen in huisstijl kan ook. Daag ons uit!

Dit vinden onze carafans van de Feestcaravan

Onze carafans

Met o.a. deze opdrachtgevers bouwden wij een grandioos karaoke feestje
Ja! Help me!
1
Stuur je me een berichtje?
Chat met de Feestcaravan
Hi!
Ome Joop hier, kan ik iets voor je feestje betekenen?