Quizmasters boeken bedrijfsevent

Quizmasters boeken bedrijfsevent? Drukken maar!

Pubquiz-caravan als entertainment op je evenement!

Je wilt quizmasters voor je bedrijfsevent boeken? Of je hebt een tof privéfeest in het vooruitzicht? Zoek niet langer; in no time creëren showmasters Ome Sjaak en Ome Joop de juiste sfeer voor een verhit potje pubquiz.

De quizrondes bestaan uit uiteenlopende vragen over onder andere muziek, film en algemene kennis. En omdat er karaoke-bloed door hun aderen stroomt, is er natuurlijk gelegenheid om mee te zingen!

De Pubquiz-caravan is bij uitstek geschikt tijdens een borrel en als opwarmer voor een feestavond. Op verzoek kunnen de quizvragen toegespitst worden op het evenement, waardoor je perfect dat persoonlijke tintje kunt toevoegen met je entertainment.

Cara-Fan-atiek

Twee of twaalf deelnemers per ronde; het maakt niet uit. De strijd barst direct los in de enige echte Pubquiz-caravan. Een onvergetelijke ervaring gegarandeerd!

Ervaren quizmasters

Zeg ons waar we mogen staan en wij maken er een feest van. Met onze evenementen-ervaring hoef je naar ons niet om te kijken.
Wel zo lekker!

Quiz op maat

Vragen over jouw bedrijf, een persoonlijke touch voor het bruidspaar of een bijzonder prijzenpakket? Doen we, zo’n quiz op maat voor het echte wow-effect.

Wat onze Carafans zeggen:

Quizmasters boeken voor je bedrijfsevent

Dat is een leuke uitdaging! Want hoe weet je nu of ze het publiek wel in de juiste sfeer weten te brengen? En of het wel een feestje wordt? Met Ome Sjaak en Ome Joop van De Feestcaravan hoef je je daar geen zorgen over te maken. Deze quizmasters en karaoke-liefhebbers in hart en nieren kun je met een gerust hart boeken voor je bedrijfsevent. De pubquiz-caravan is eenvoudig te combineren met de Karaoke-caravan of Actie in de Taxi! Feest gegarandeerd!

Ja! Help me!
1
Stuur je me een berichtje?
Hi!
Ome Joop hier, kan ik iets voor je feestje betekenen?