STALBUCKS | Muzikaal entertainment in een paardentrailer

Muzikaal entertainment in een paardentrailer?

Stalbucks serveert koffie én karaoke

Snuif de geuren op van verse Stalbucks koffie én hooi en begin grinnikend aan je dag met de platte humor van Boer Sjaak en Boer Joop. Hun paardentrailer-café is het nieuwste concept van De Feestcaravan en verovert in snel tempo de evenementenwereld.

Gehesen in een overall en bijpassende Stetson pet, schrijven Boer Sjaak en Boer Joop de namen van jouw gasten op de koffiebekers. Tijdens de onderonsjes in dit ‘handverwarmende concept’ passeren diverse boeren-accenten de revue; het liefst allemaal door elkaar. Op omliggende fruitkistjes kun je je shotje cafeïne nuttigen en tegelijkertijd een potje Boer erger je niet of Paardenbingo spelen.

Als je goed luistert, hoor je hits als Oerend Hard en Op Fietse op de achtergrond. Het karaoke-bloed stroomt niet voor niets door hun aderen. “We maken er een feestje van zoals onze opdrachtgevers van ons gewend zijn,” belooft Boer Sjaak.

Hi Hi Hilarisch

In onze paardentrailer swingt iedereen mee met klinkende klassiekers en foute medley’s.
Vergezeld door de flauwe boerenhumor van Boer Joop en Boer Sjaak ben je met Stalbucks verzekerd van een hilarische act.

Draaien maar!

Wij kennen het klappen van de zweep. Figuurlijk dan hè! Meer dan 15 jaar ervaring in de evenementenbranche betekent voor jou een dag of avond zonder zorgen.
Wijs ons ons plekkie en wij draaien!

Speciaal voor jou

Heb je bijzondere wensen? Duitse gasten, een evenement op een boot of een thema dat je graag terugziet? Wij gaan voor de nummer 1-hit en verzorgen dus een feestje op maat.
Bel je Boer Joop even?

Wat onze Carafans zeggen:

Iddo van t Hek Hart van Holland Feestcaravan testimonial

De feestcaravan is bij Hart van Holland een graag geziene entertainment-invulling. Succes verzekerd, aangezien iedereen stiekem toch één keer de ster wil zijn. Deze succesformule maakt het samen met de evenementenkennis en -kunde van de initiators van de Feestcaravan plezierig om hen te boeken. Niets is te gek, afspraak is afspraak en alles in teken van de gast; dat zijn waardes die wij graag ervaren. Daarom: de Feestcaravan!

Iddo van 't Hek - Directeur
Hart van Holland
Rachel van Zeeland O-Buro Feestcaravan Testimonial

Wat een feestje om samen te werken! Het enthousiasme en de energie van Joep en Sjors (alias Ome Joop en ome Sjaak) is non-stop aanwezig. TOP-sfeer in en om de Karaoke-caravan! Overigens niet alleen tijdens het event met de gasten, maar ook tijdens op- en afbouw weten zij precies wat belangrijk is voor een geslaagd event. Ik kijk alweer uit naar het volgende feest met de Karaoke-caravan!

Rachel van Zeeland
O-buro
sander de hoop evenementen leukste entertainment

Ondertussen heb ik de Feestcaravan op meerdere events kunnen inzetten. Elke keer was het weer een feessie op zich. Het maakt niet uit of je met collega’s of met vreemden in de caravan staat; je komt er als vrienden uit. Op naar nieuwe Feestcaravan-belevenissen zou ik zeggen!!

Sander de Hoop
arie brouwer advance events

Een geweldige hit voor je bedrijfsfeest!

Ben je op zoek naar een hilarisch WOW-moment voor je feestavond, bedrijfsevenement of bedrijfsfestival? Dan kunnen wij van Advance Events je de Feestcaravan van ome Joop en ome Sjaak van harte aanbevelen. Een uniek concept waarover de gasten nog lang napraten. Een onvergetelijke beleving die blijft hangen!

Arie Brouwer
Advance Events
Pim ten Broeke UPevents

Te gekke invulling voor je bedrijfsfeest, festival of zakelijk event.
De heren krijgen iedereen in de stemming en zorgen voor een mooie beleving!
Samenvattend: altijd een gegarandeerd succes!

Pim ten Broeke
UPevents
Toon van hoof

Een perfecte samensmelting van humor, gezelligheid en de wow-factor.
Iedereen die bij Ome Joop en Ome Sjaak in de sfeervolle caravan is geweest is fan, dat staat vast.
Niet alleen tijdens het feest weten zij iedereen te amuseren, ook in voorbereiding en bij de afbouw is het een feestje  om met hen te werken.

Toon van Hoof
Van Hoof Produkties
Dominique de wildt

De Karaoke Caravan heb ik meerdere keren mogen inzetten op verschillende events en het is telkens weer een groot succes!
Het totale plaatje klopt helemaal; de uitstraling, liedjes, volledige aankleding etc.. De heren zorgen met hun enthousiasme voor een TOP sfeer.
Daarnaast zorgen ze er ook voor dat iedereen natuurlijk een liedje komt zingen 😉! Dit mag je niet missen!

Dominique de Wildt
Green Village
Puck

Sjors en Joep van de Feestcaravan zijn top! Altijd fijn om mee te werken en ze hebben een prachtig concept! Wanneer je jezelf als producent afvraagt of ze al op locatie zijn, staan ze vaak zelfs al opgebouwd! Altijd een stapje voor dus 🙂

Puck van der Weijst
The Fireflies
Linda braakman easyfairs evenementenhallen

Wat een geweldig event hebben we gehad dankzij de Feestcaravan! Voor iedereen die houdt van gezelligheid en een ludieke invulling voor hun avond is dit concept fantastisch! Niet alleen voor kleine groepen geschikt, maar ook bij grote evenementen inzetbaar. Het contact liep super relaxed en alles was perfect geregeld. Voor ons voor herhaling vatbaar!

Linda Braakman
Easyfairs / Evenementenhal Hardenberg
daisy durlacher Puur Events Feestcaravan Testimonial

Voor een van onze klanten hebben we de karaoke-caravan geboekt; het was een groot succes!

Iedereen was enthousiast en onder de indruk van dit bijzondere fenomeen.

Op naar het volgende event!

Daisy Durlacher
Puur Events
nathalie duijndam events en zo

Super geslaagd event. De Karaoke caravan was een enorm succes. Was ook echt helemaal af! Decoratie in en buiten caravan klopte ook! Leuke entertainers die Sjaak en Joop. Aanradertje!!

Nathalie Duijndam
Events&zo
neeltje plasmeier Obsession Feestcaravan Testimonial

Goed bezig heren!
Wij zouden jullie altijd wel in willen zetten 😉
Ga zo door en hopelijk tot snel weer

Neeltje Plasmeijer
Obsession
Samira Salman Eventgoodies Feestcaravan Testimonial

Twee hosts, gehuld in vrolijke pakken, stonden klaar voor de Pubquiz-caravan. Compleet met tafeltje, kleedje en borrelnootjes. Eenmaal binnen waan je je in een echte bruine kroeg en zo ruikt het ook! De heren brengen gelijk de juiste sfeer erin en zijn ook nog heel grappig. Een leuke ervaring in een paar minuten; daardoor echt een toffe aanvulling op een evenement!

Samira Salman
EventGoodies
Marloes Moes De Fabrique Feestcaravan Testimonial

Zeer verrassend en echt super leuk zo’n feestje in een feestje! Niet alleen op de dag zelf, maar ook tijdens het voortraject wordt overal aan gedacht en is alles goed verzorgd.

Marloes Moes
De Fabrique
femke Schepers Feestcaravan Testimonial

Ons trouwfeest was het beste feest ooit – onder meer door De Feestcaravan. We vonden het geweldig en Sjors en Joep deden er alles aan om ook onze Spaanse vrienden van dienst te zijn; het werd een heuse Caravan de Fiësta. Dankjulliewel! En tot het volgende feest!

Femke Schepers
Ja! Help me!
1
Stuur je me een berichtje?
Hi!
Ome Joop hier, kan ik iets voor je feestje betekenen?