Feestje? Niet zonder ons! Bel 06-18800898 of mail mail@feestcaravan.nl

Deze gouwe ouwe is al vijf jaar onze nummer 1 hit. Van buiten een doodgewone caravan, van binnen een bruine kroeg voor een onvergetelijk karaoke feestje!

Een bruine kroeg op maat op elke plek die je maar wilt? Geen enkel probleem met deze pop-up karaokebar! Waar is dat feestje?

Van A naar B mét swingende entree? Dan moet je deze Swingende Stamtafel met jolige chauffeur/barman hebben! En we gaan nog niet naar huis...

Van A naar B mét swingende entree? Dan moet je deze kanariegele golfkar-aoke met jolige taxichauffeurs hebben! En we gaan nog niet naar huis...

Een feestje bouwen én die heerlijke energie mee naar huis nemen? Met het Foto / Karaoke Hokje kan het! We leggen het geluk van jouw bezoekers met plezier vast op de gevoelige plaat.

Een feestje bouwen én die heerlijke energie mee naar huis nemen? Met de Foto Caravan kan het! We leggen het geluk van jouw bezoekers met plezier vast op de gevoelige plaat.

Ieder zijn eigen karaoke booth of gezellig in groepjes quizzen of swingen. In dit zeshoekige mini-theater bouw je stiekem het leukste feestje.

Lekker uit je plaat met de vragen op maat in deze old time favorite! De quizmaster houdt wel van een deuntje en houdt de sfeer er goed in. Push that button!

Overall het leukste feestje met handverwarmende koffie & karaoke? Boek Boer Joop & Boer Sjaak voor een hihihi-larisch feestje.

Voor een lawine aan kneiterlekkere karaoke boek je natuurlijk deze. Met DJ’s Yuppi en Sjörzi in tiroler tenue of skipak!

Ja! Help me!
1
Stuur je me een berichtje?
Chat met de Feestcaravan
Hi!
Ome Joop hier, kan ik iets voor je feestje betekenen?