Feestje? Niet zonder ons! Bel 06-18800898 of mail mail@feestcaravan.nl
Samenwerkingen FC

Achter de schermen van de Feestcaravan! Over feestelijke samenwerkingen enzo

Zonder partners waren we nergens. Dus vandaag rollen we de rode loper uit voor de geweldige partners die onze feesten naar een ander niveau tillen. Samenwerkingen waarvan je denkt: ‘Hoe zetten ze dat in scène?’ Van ijskoude traktaties tot goddelijk theater en interactieve spelletjes – ontmoet de helden achter de schermen die onze evenementen transformeren in onvergetelijke ervaringen. 

 

Zij + wij = je lievelingscocktail, met alle ingrediënten waarvan je altijd al droomde

Goddelijk theaterspektakel

Wie is hier nou de carafan, gij of ik?! Jezus of Brahma op wielen brengt een hilarische, hartverwarmende theatervoorstelling. Een intieme ervaring, een gulle lach. Soms confronterend, soms diepzinnig, maar altijd verrassend en humoristisch.

Wie een stap in de wondere wereld van Nieuw Lef theaterproducties waagt, ondergaat een heuse wedergeboorte in een minuut tijd! Dit goddelijke wonder op vier wielen neemt je mee door de hoogtepunten van je leven. Gewoon instappen betekent buitengewoon transformeren. Een hemelse metamorfose die je totaal vernieuwd achterlaat!

Wij knuffelen graag wat af met Arjen! 😉

Voor altijd jong blijven

“Forever young, I want to be forever young”! Maak kennis met de partners die de Feestcaravan altijd jong en levendig houden. Of het nu gaat om de fantastische Looping Good die jongleert met ijslepels alsof het speelgoed is, de magische Mobiele Bingohal van Toos en Koos die ouderwetse bingo een humorvolle draai geeft, of Games XL die de speeltuin van je dromen tot leven brengt – deze partners hebben een onmiskenbaar jong sausje toegevoegd aan onze evenementen. Ze laten onze innerlijke kinderen dansen, lachen en spelen. Het zijn niet zomaar partners; het zijn mede-samenzweerders in het behouden van jeugdige energie en feestelijke frivoliteit!

IJspret met een theatraal tintje

Het beste ijs ter wereld, alhoewel het bij deze mannen niet alleen om het ijs draait. Het zijn ras entertainers pur sang. Dansen, springen en jongleren met ijslepels, laat dat maar aan hen over.

Zet alles wat je dacht te weten over ijs even opzij: het aantal bolletjes, een hoorntje of bakje, wel of geen slagroom. Smash ’n Roll (roll-up ice cream) introduceert een nieuwe dimensie, meegenomen in de backpack vanuit Thailand. Bij Looping Good geen standaard opschepperij, maar pure show! Het ijs wordt ter plekke voor je bereid. Een ware prikkeling van alle zintuigen. Het fruit vliegt je om de oren terwijl de spatels ritmisch op de plaat tikken. Waar ze ook opduiken, hun energieke vibe en unieke stijl nemen je mee. Het smash ’n roll ijs is een feest in een beker!

Het is altijd een feest, als Looping en de Feestcaravan samen komen. Fijne energie en vele evenementen samen hebben al geresulteerd in een fantastische samenwerking!

Soms in een plat Rotterdams jasje

Roffa-ready voor een hilarische show? Bingo! Toos en Koos bieden met De Mobiele Bingohal een heerlijk rondje bingo zonder het oubollige jasje, op z’n plat Rotterdams. Wat wil je nog meer? Bij Toos en Koos gaan de ballen rollen alsof ze op de Erasmusbrug zijn beland. Geen poespas, alleen maar gezelligheid met een flinke dosis humor. Een theaterspektakel op 6m². Bingo spelen met de ludieke Mobiele Bingohal van Toos en Koos is hilarisch, dat kunnen we je verzekeren.

Samen op de camping; zet deze caravans maar bij elkaar en we maken er 1 groot feest van! 

Altijd speels

Zij betoveren onze evenementen door de meest indrukwekkende technologie en interactieve spelelementen: Games XL. Ons innerlijke kind kan he-le-maal los op de flipper-eend, met Kendie Krush of de reusachtige PacmanXL. In zomer én winter dagen zij mentaal en fysiek uit door een combinatie van geavanceerde technologie met traditionele elementen. Onvergetelijk! 

Of met chirurgische komedie

Nog zo eentje die ons jeugdige karakter kietelt. Bibberen van de spanning en het lachen – DayOff Events maakt het mogelijk. Een levensgrote versie van het bekende gezelschapsspel! Opereren zonder te bibberen – een hilarische ervaring voor spelers én toeschouwers. Treed in de huid van ‘dokter’ en opereer je patiënt met twee spelers tegelijk. Deze ‘operatie’ is al vaker het hoogtepunt van de dag geweest 😉

Stijlvol en Razor-Scherp

Niet zómaar sfeermakers. Peaky Hats is onze partner in crime met de beste inrichting, aankleding en entertainment in verschillende thema’s. Ze hebben niet alleen sigarenrollers op locatie, shoeshiners of barbers, maar laten je ook proeven van het ‘smoking hot’ aanbod. Met hun workshop sigaren rollen of een whiskyproeverij weten ze altijd de ‘peak’ te raken. 

Daar gaan je oren van klapperen, toch?

Een feest organiseren dat zo episch is dat zelfs de tuinkabouters een backstagepas willen, kunnen we als geen ander… Maar wat is een feest zonder band? Juist. Deze caravan-helden hebben een mobiel podium voor muzikanten. Live muziek die de zon doet schijnen, vanuit een caravan! Of onze gasten nou dromen van een gehele band, een akoestisch trio of solo formatie: SoundTrek gots our back

Een boule-vard van gezelligheid

Een vleugje Zuid-Franse flair. Onze zuiderburen van Fou De Boules brengen de charme van jeu de boules naar onze evenementen, compleet met entertainment en een kekke caravan als decor. Past ook op onze ‘camping’! Proost, op dat we maar veel tevreden ballengooiers mogen verwelkomen.

Met muzikale meesters

Onze lofzang is niet compleet zonder de huis-DJ’s van de Feestcaravan. Zij die altijd de juiste snaar raken. Deze muzikale tovenaars hebben een playlist voor elk moment en toveren ieder evenement om tot een eeuwigdurend feest. Oktoberfest DJ Gildo is de nummer één in – de echte slimmerik raadt het al – Oktoberfest evenementen. Met hem wordt het sowieso “So ein schöner Tag.”

Dan, onze tijdmachine naar de groovy jaren 70: DJ Alwin. Hij draait niet gewoon platen, hij draait de klok terug naar de tijd van glitter, boogie en discoballen. Met hem is elk feest gegarandeerd Stayin’ Alive. Als allround DJ levert hij muzikale meesterwerken. Silent Disco in de pop-up of gewoon on-stage – Alwin’s draaikunsten stellen nooit teleur. Zijn geheime wapen? Een onweerstaanbare glimlach. Check ‘m zelf maar:

Cheers to our partners!

Wij bouwen met onze partners graag een te gekke ‘camping’ op je evenement. Met band, Foto Caravan, Karaoke Caravan en wijnbar – of een andere combinatie van ons knallende aanbod. 

Duizend maal dank aan al onze partners. Jullie maken de magie in de Feestcaravan compleet. Op naar nog meer feestelijke samenwerkingen en briljante herinneringen!

Bel je ons even als jij ons en onze partners ook op je evenement wilt? We bedenken graag samen een mooi plan! 06-18800898

Wil je hier ook tussen staan? Snappen we! We praten graag over nieuwe samenwerkingen. Neem contact op! 

Deel dit artikel op:

MEEST BEKEKEN

Ook feest in je mailbox?

Wij verrassen je 4x per jaar!

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Kijk maar even in onze privacyverklaring.
Ja! Help me!
1
Stuur je me een berichtje?
Chat met de Feestcaravan
Hi!
Ome Joop hier, kan ik iets voor je feestje betekenen?