Mobiele Après-Ski-bar op locatie huren | De Après Ski-caravan

De Après-Ski-bar komt naar je toe deze winter!

DJ's Yuppi en Sjörzi voor heetste feestje in de sneeuw

Wat er van buiten uitziet als een retro Kip-caravan uit 1967, is van binnen een idyllisch chalet. Met zachte schapenvelletjes over de barkrukken, hertenkopjes aan de muur, een indrukwekkende koeienbel boven de bar en vrolijke meezingers op de achtergrond, waan je je direct op wintersport.

Zet je ski’s in het rek en chill even aan de bierbank bij een knisperend vuurtje, voordat je je in 8m2 feestgedruis stort. Gekleed in authentieke Lederhose en met heuse Schuhplattler-dansjes, verleidt insmijter Yuppi je tot het après-ski feestje van je dromen. 

Wahnsinn? Zeker niet! Kun je deze winter niet gaan rodelen, ga dan lekker jodelen! Wil het personeel toch liever Cowboy und Indianer of Eisbärn sehen, beloof ze dan Ein festival der Liebe met Anton aus Tirol in ‘s werelds kleinste en sfeervolste feest-chalet. DJ’s Yuppi en Sjörzi beloven je So ein schöne Tag!

Eeuwige sneeuwpret

Sneeuw of geen sneeuw, DJ Yuppi & DJ Sjörzi zorgen voor een ijzelsterk Après-Ski feestje op elke gewenste locatie. In ons kleinste chalet op wielen beleeft iedereen So ein schönen Tag!

Keine sorgen

Naast wintersport en (natuurlijk) après-ski-ervaring, zijn we samen ruim 30 jaar actief in de evenementenbranche. Onze missie is een knalfuif voor iedereen, dus ook voor jou als opdrachtgever!

Binnen of buiten

Past de caravan niet in je locatie? Geen nood! Wij kunnen prima buiten staan. Ons Tiroler klederdracht vervangen we eenvoudig door retro skikleding voor het heetste muzikale feestje!

Wat onze Carafans zeggen:

Iddo van t Hek Hart van Holland Feestcaravan testimonial

De feestcaravan is bij Hart van Holland een graag geziene entertainment-invulling. Succes verzekerd, aangezien iedereen stiekem toch één keer de ster wil zijn. Deze succesformule maakt het samen met de evenementenkennis en -kunde van de initiators van de Feestcaravan plezierig om hen te boeken. Niets is te gek, afspraak is afspraak en alles in teken van de gast; dat zijn waardes die wij graag ervaren. Daarom: de Feestcaravan!

Iddo van 't Hek - Directeur
Hart van Holland
Rachel van Zeeland O-Buro Feestcaravan Testimonial

Wat een feestje om samen te werken! Het enthousiasme en de energie van Joep en Sjors (alias Ome Joop en ome Sjaak) is non-stop aanwezig. TOP-sfeer in en om de Karaoke-caravan! Overigens niet alleen tijdens het event met de gasten, maar ook tijdens op- en afbouw weten zij precies wat belangrijk is voor een geslaagd event. Ik kijk alweer uit naar het volgende feest met de Karaoke-caravan!

Rachel van Zeeland
O-buro
sander de hoop evenementen leukste entertainment

Ondertussen heb ik de Feestcaravan op meerdere events kunnen inzetten. Elke keer was het weer een feessie op zich. Het maakt niet uit of je met collega’s of met vreemden in de caravan staat; je komt er als vrienden uit. Op naar nieuwe Feestcaravan-belevenissen zou ik zeggen!!

Sander de Hoop
arie brouwer advance events

Een geweldige hit voor je bedrijfsfeest!

Ben je op zoek naar een hilarisch WOW-moment voor je feestavond, bedrijfsevenement of bedrijfsfestival? Dan kunnen wij van Advance Events je de Feestcaravan van ome Joop en ome Sjaak van harte aanbevelen. Een uniek concept waarover de gasten nog lang napraten. Een onvergetelijke beleving die blijft hangen!

Arie Brouwer
Advance Events
Pim ten Broeke UPevents

Te gekke invulling voor je bedrijfsfeest, festival of zakelijk event.
De heren krijgen iedereen in de stemming en zorgen voor een mooie beleving!
Samenvattend: altijd een gegarandeerd succes!

Pim ten Broeke
UPevents
Toon van hoof

Een perfecte samensmelting van humor, gezelligheid en de wow-factor.
Iedereen die bij Ome Joop en Ome Sjaak in de sfeervolle caravan is geweest is fan, dat staat vast.
Niet alleen tijdens het feest weten zij iedereen te amuseren, ook in voorbereiding en bij de afbouw is het een feestje  om met hen te werken.

Toon van Hoof
Van Hoof Produkties
Dominique de wildt

De Karaoke Caravan heb ik meerdere keren mogen inzetten op verschillende events en het is telkens weer een groot succes!
Het totale plaatje klopt helemaal; de uitstraling, liedjes, volledige aankleding etc.. De heren zorgen met hun enthousiasme voor een TOP sfeer.
Daarnaast zorgen ze er ook voor dat iedereen natuurlijk een liedje komt zingen 😉! Dit mag je niet missen!

Dominique de Wildt
Green Village
Puck

Sjors en Joep van de Feestcaravan zijn top! Altijd fijn om mee te werken en ze hebben een prachtig concept! Wanneer je jezelf als producent afvraagt of ze al op locatie zijn, staan ze vaak zelfs al opgebouwd! Altijd een stapje voor dus 🙂

Puck van der Weijst
The Fireflies
Linda braakman easyfairs evenementenhallen

Wat een geweldig event hebben we gehad dankzij de Feestcaravan! Voor iedereen die houdt van gezelligheid en een ludieke invulling voor hun avond is dit concept fantastisch! Niet alleen voor kleine groepen geschikt, maar ook bij grote evenementen inzetbaar. Het contact liep super relaxed en alles was perfect geregeld. Voor ons voor herhaling vatbaar!

Linda Braakman
Easyfairs / Evenementenhal Hardenberg
daisy durlacher Puur Events Feestcaravan Testimonial

Voor een van onze klanten hebben we de karaoke-caravan geboekt; het was een groot succes!

Iedereen was enthousiast en onder de indruk van dit bijzondere fenomeen.

Op naar het volgende event!

Daisy Durlacher
Puur Events
nathalie duijndam events en zo

Super geslaagd event. De Karaoke caravan was een enorm succes. Was ook echt helemaal af! Decoratie in en buiten caravan klopte ook! Leuke entertainers die Sjaak en Joop. Aanradertje!!

Nathalie Duijndam
Events&zo
neeltje plasmeier Obsession Feestcaravan Testimonial

Goed bezig heren!
Wij zouden jullie altijd wel in willen zetten 😉
Ga zo door en hopelijk tot snel weer

Neeltje Plasmeijer
Obsession
Marloes Moes De Fabrique Feestcaravan Testimonial

Zeer verrassend en echt super leuk zo’n feestje in een feestje! Niet alleen op de dag zelf, maar ook tijdens het voortraject wordt overal aan gedacht en is alles goed verzorgd.

Marloes Moes
De Fabrique
femke Schepers Feestcaravan Testimonial

Ons trouwfeest was het beste feest ooit – onder meer door De Feestcaravan. We vonden het geweldig en Sjors en Joep deden er alles aan om ook onze Spaanse vrienden van dienst te zijn; het werd een heuse Caravan de Fiësta. Dankjulliewel! En tot het volgende feest!

Femke Schepers

Deze Après-Ski hit moet je kennen!

In dit kleinste chalet ter wereld is feest gegarandeerd. Juist die ene collega die het hardste roept niet van karaoke te houden, is op het eind van de avond niet meer bij de microfoon weg te slaan. DJ Yuppi en DJ Sjörzi leren je alle après-ski hits die je moet kennen. Is het trouwens een stukje lopen van de parkeerplaats naar het feest en zou je je gasten het liefst een swingende entree geven? Gluur dan ook even bij Actie in de Taxi!

Ja! Help me!
1
Stuur je me een berichtje?
Hi!
Ome Joop hier, kan ik iets voor je feestje betekenen?