Op maat

Een caravan op maat

Custom caravanconcept of wrap

Jouw logo of huisstijl herkenbaar op de caravan? Pakken bijpassend bij je thema of bepaalde rekwisieten in het interieur? Of een geheel eigen Feestcaravan op maat voor jouw organisatie? Wij steken onze handen graag uit de mouwen om jou een onvergetelijk feestje of merkactivatie te bezorgen, dus daag ons maar uit!

Zo maakten we bijvoorbeeld de KineQuiz-caravan voor Kinepolis Nederland en bezorgden we een opdrachtgever uitzicht op de Rotterdamse haven in plaats van de Amsterdamse grachten. Wil je ook een Feestcaravan op maat?

Wat onze Carafans zeggen:

susan iping kinepolis foto

Of je nu gebruik wilt maken van het bestaande concept of je komt er na een inspirerende brainstorm achter dat een op maat gemaakt concept nog beter werkt… Met een flinke dosis passie, enthousiasme en know-how zijn we bij elke inzet ontzorgd en gerust op het feit dat Joep en Sjors ons merk op de juiste manier onder de aandacht brengen. Zij gaan elke uitdaging aan en weten altijd creatieve oplossingen te bedenken. Zij zijn met recht het leukste rollende entertainment voor onze events.

Susan Iping
Kinepolis Nederland
Puck

Sjors en Joep van de Feestcaravan zijn top! Altijd fijn om mee te werken en ze hebben een prachtig concept! Wanneer je jezelf als producent afvraagt of ze al op locatie zijn, staan ze vaak zelfs al opgebouwd! Altijd een stapje voor dus 🙂

Puck van der Weijst
The Fireflies
Ja! Help me!
1
Stuur je me een berichtje?
Hi!
Ome Joop hier, kan ik iets voor je feestje betekenen?