Feestje? Niet zonder ons! Bel 06-18800898 of mail mail@feestcaravan.nl
VIP-EEP-1

Coronaproof entertainment: De Feestcaravan lanceert V.I.Peep Show

Het lijkt alweer een eeuwigheid geleden dat muzikale feestbeesten Ome Sjaak en Ome Joop met een tiental gasten in een van hun Feestcaravan-concepten stonden te swingen. Omdat zingen goed is voor de gezondheid en bruisend entertainment nu eenmaal niet mag ontbreken tijdens een evenement, ontwikkelden de heren een Corona proof feest concept. Welkom in… de V.I.Peep Show!

Je kunt er niet omheen; niet om de ingrijpende gevolgen van Corona op de evenementenbranche en niet om dit uitdagende zeskantige minitheater. Velourse gordijntjes verhullen wat zich binnen afspeelt, tot insmijter Ome Joop de gasten heeft verleid een kijkje te nemen bij deze opzwepende V.I.Peep Show. Je hoeft niet eens je (Cov)ID te laten zien!

Hét anderhalvemeter evenement entertainment

Vanuit de privécabines zie je tijdens je anderhalve meter borrel zowel Ome Sjaak als de andere deelnemers aan dit swingende privéfeestje. Hoor je een piep? Dan mag je drukken! Was je eerst? Dan is de beurt aan jou! Of je nu een pubquiz, karaokeshow of backstage-ontmoeting hebt geboekt, showmasters Ome Sjaak en Ome Joop maken er gegarandeerd een Corona proof feest van.

Corona proof uitje boeken

De V.I.Peep Show is helemaal hot, want klaar voor de anderhalvemeter events. Het concept voldoet aan de richtlijnen van het RIVM. Zo kunnen de deelnemers elkaar horen, maar niet aanraken door de wanden van plexiglas en bloemetjesbehang. In de cabines worden de nodige hygiëne-maatregelen getroffen en de showmaster in het midden verwelkomt dit keer zonder high fives de nietsvermoedende gasten.

Rode oortjes tijdens anderhalve meter borrel

Genodigden werden altijd al in de watten gelegd, maar bij dit Feestcaravan-concept is het VIP-gehalte optimaal. Vraag tijdens de anderhalve meter borrel de geheime gast het hemd van het lijf, zing onbezorgd mee met hits als Dokter Bernard en Heal The World en dans de Macorona! Dat wordt feesten tot je rode oortjes hebt!

Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 8
Thumbnail 9
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Thumbnail 8
Thumbnail 9
previous arrow
next arrow

Deel dit artikel op:

MEEST BEKEKEN

Ook feest in je mailbox?

Wij verrassen je 4x per jaar!

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Kijk maar even in onze privacyverklaring.
Ja! Help me!
1
Stuur je me een berichtje?
Chat met de Feestcaravan
Hi!
Ome Joop hier, kan ik iets voor je feestje betekenen?