Feestje? Niet zonder ons! Bel 06-18800898 of mail mail@feestcaravan.nl
WhatsApp-Image-2020-05-15-at-08.56.02-thegem-blog-default-large

Zo verliep onze ultieme Coronaproof VRIMIBO

De ultieme VRIMIBO zou het worden. LIVE, tussen al onze concepten in onze gloednieuwe loods. Een legendarische borrel, waar gelachen, gedanst, gedronken en gefeest zou worden. Een relatie-event dat je niet snel zou vergeten. Toen kwam COVID19 om de hoek kijken en moesten wij even schakelen. Maar hé! Dat kunnen wij! Dan organiseren we toch de leukste digitale VRIMIBO van het jaar?!

Bij een borrel horen nootjes en aangezien die niet altijd even zuiver klinken in onze Feestcaravan concepten, doopten we deze voor de gelegenheid om tot valse noten. Ongezouten, uiteraard. Wij oordelen namelijk nooit over de kwaliteit van de zangkunsten van onszelf en onze gasten 😉

Borrel bezorgdienst

Ook een biertje kon niet ontbreken. Een Coronaatje dan maar? Oké oké, op het randje… maar we moeten ook kunnen blijven lachen hè? Ome Sjaak bezorgde vrijdagochtend de borrelpakketjes samen met dochterlief door heel Nederland. De eerste reacties waren al onbetaalbaar en toen moest de borrel nog beginnen!

“Respect hebben wij voor jullie, eventtoppers!”

Karaoke-estafette

Vanaf half vier werkten onze internetverbindingen op volle toeren. In een heuse karaoke-estafette belden we onze opdrachtgevers via Teams, Zoom, FaceTime, WhatsApp en Skype. Eerst heerlijk meelallen op een verzoeknummertje en vervolgens oprechte gesprekken en een hart onder de riem. Over de impact op eenpitters vs bureau’s, de online kansen, de uitdagingen van digitaal boven LIVE en de (nabije) toekomst voor de evenementenbranche.  

Diep respect

Respect hebben wij voor jullie, eventtoppers. Voor jullie optimisme, doorzettingsvermogen en creativiteit. Wij hebben genoten van onze allereerste digitale VRIMIBO en hopen iedereen binnenkort weer LIVE te mogen begroeten! Op een borrel, of in ons Coronaproof entertainment concept. Want hé, wij kunnen schakelen 😉

Houd onze kanalen dus maar goed in de gaten!

Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
previous arrow
next arrow
Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
previous arrow
next arrow

Deel dit artikel op:

MEEST BEKEKEN

Ook feest in je mailbox?

Wij verrassen je 4x per jaar!

Wij gaan zorgvuldig om met jouw gegevens. Kijk maar even in onze privacyverklaring.
Ja! Help me!
1
Stuur je me een berichtje?
Chat met de Feestcaravan
Hi!
Ome Joop hier, kan ik iets voor je feestje betekenen?