Coronaproof entertainment V.I.Peep Show

Coronaproof entertainment voor je event nodig? 

Uniek Coronaproof entertainment voor anderhalvemeter events

Met de V.I.Peep Show verras je bezoekers van jouw (hybride) anderhalve meter event met bruisend Coronaproof entertainment dat helemaal voldoet aan de RIVM richtlijnen. Voor een leuk én veilig bedrijfsfeest, relatie-evenement of kick-off. Zingen is goed voor de gezondheid en positieve energie kan iedereen goed gebruiken in deze bijzondere tijd.

Velourse gordijntjes verhullen wat zich binnen afspeelt, tot insmijter Ome Joop de gasten heeft verleid een kijkje te nemen bij deze opzwepende V.I.Peep Show. Vanuit de privécabines zie je tijdens je anderhalve meter borrel zowel Ome Sjaak als de andere bezoekers van dit swingende privéfeestje. Hoor je een piep? Dan mag je drukken! Was je eerst? Dan is de beurt aan jou!

Of je nu een pubquiz, karaokeshow of backstage-ontmoeting hebt geboekt, Ome Sjaak en Ome Joop maken er gegarandeerd een Corona proof feestje van. En mooi meegenomen: je hoeft niet eens je (Cov)ID te laten zien!

Dat wordt feesten tot je er rode oortjes van hebt!

Coronaproof entertainment

In de V.I.Peep Show kunnen deelnemers elkaar horen en zien, maar niet aanraken. In de cabines van dit Coronaproof entertainment worden de nodige hygiëne-maatregelen getroffen voor een onbezorgd en veilig feest.

1001 mogelijkheden in ludiek minitheater

Karaoke, Pubquiz, Meet & Greet… je kunt het zo gek niet bedenken of Ome Sjaak en Ome Joop verrassen jouw gasten op elke gewenste locatie met dit ludieke Coronaproof entertainment. Daag jij hen uit met een gek verzoeknummertje?

100% service. Gegarandeerd.

Met meer dan 20 jaar event-ervaring weten we hoe we jou als opdrachtgever kunnen ontzorgen. Ook in Corona crisistijd. Bij ons krijg je gegarandeerd 100% service wanneer je ons Coronaproof entertainment boekt.

Wat onze Carafans zeggen:

Iddo van t Hek Hart van Holland Feestcaravan testimonial

De feestcaravan is bij Hart van Holland een graag geziene entertainment-invulling. Succes verzekerd, aangezien iedereen stiekem toch één keer de ster wil zijn. Deze succesformule maakt het samen met de evenementenkennis en -kunde van de initiators van de Feestcaravan plezierig om hen te boeken. Niets is te gek, afspraak is afspraak en alles in teken van de gast; dat zijn waardes die wij graag ervaren. Daarom: de Feestcaravan!

Iddo van 't Hek - Directeur
Hart van Holland
Rachel van Zeeland O-Buro Feestcaravan Testimonial

Wat een feestje om samen te werken! Het enthousiasme en de energie van Joep en Sjors (alias Ome Joop en ome Sjaak) is non-stop aanwezig. TOP-sfeer in en om de Karaoke-caravan! Overigens niet alleen tijdens het event met de gasten, maar ook tijdens op- en afbouw weten zij precies wat belangrijk is voor een geslaagd event. Ik kijk alweer uit naar het volgende feest met de Karaoke-caravan!

Rachel van Zeeland
O-buro
sander de hoop evenementen leukste entertainment

Ondertussen heb ik de Feestcaravan op meerdere events kunnen inzetten. Elke keer was het weer een feessie op zich. Het maakt niet uit of je met collega’s of met vreemden in de caravan staat; je komt er als vrienden uit. Op naar nieuwe Feestcaravan-belevenissen zou ik zeggen!!

Sander de Hoop
arie brouwer advance events

Een geweldige hit voor je bedrijfsfeest!

Ben je op zoek naar een hilarisch WOW-moment voor je feestavond, bedrijfsevenement of bedrijfsfestival? Dan kunnen wij van Advance Events je de Feestcaravan van ome Joop en ome Sjaak van harte aanbevelen. Een uniek concept waarover de gasten nog lang napraten. Een onvergetelijke beleving die blijft hangen!

Arie Brouwer
Advance Events
Pim ten Broeke UPevents

Te gekke invulling voor je bedrijfsfeest, festival of zakelijk event.
De heren krijgen iedereen in de stemming en zorgen voor een mooie beleving!
Samenvattend: altijd een gegarandeerd succes!

Pim ten Broeke
UPevents
Toon van hoof

Een perfecte samensmelting van humor, gezelligheid en de wow-factor.
Iedereen die bij Ome Joop en Ome Sjaak in de sfeervolle caravan is geweest is fan, dat staat vast.
Niet alleen tijdens het feest weten zij iedereen te amuseren, ook in voorbereiding en bij de afbouw is het een feestje  om met hen te werken.

Toon van Hoof
Van Hoof Produkties
Dominique de wildt

De Karaoke Caravan heb ik meerdere keren mogen inzetten op verschillende events en het is telkens weer een groot succes!
Het totale plaatje klopt helemaal; de uitstraling, liedjes, volledige aankleding etc.. De heren zorgen met hun enthousiasme voor een TOP sfeer.
Daarnaast zorgen ze er ook voor dat iedereen natuurlijk een liedje komt zingen 😉! Dit mag je niet missen!

Dominique de Wildt
Green Village
Puck

Sjors en Joep van de Feestcaravan zijn top! Altijd fijn om mee te werken en ze hebben een prachtig concept! Wanneer je jezelf als producent afvraagt of ze al op locatie zijn, staan ze vaak zelfs al opgebouwd! Altijd een stapje voor dus 🙂

Puck van der Weijst
The Fireflies
Linda braakman easyfairs evenementenhallen

Wat een geweldig event hebben we gehad dankzij de Feestcaravan! Voor iedereen die houdt van gezelligheid en een ludieke invulling voor hun avond is dit concept fantastisch! Niet alleen voor kleine groepen geschikt, maar ook bij grote evenementen inzetbaar. Het contact liep super relaxed en alles was perfect geregeld. Voor ons voor herhaling vatbaar!

Linda Braakman
Easyfairs / Evenementenhal Hardenberg
daisy durlacher Puur Events Feestcaravan Testimonial

Voor een van onze klanten hebben we de karaoke-caravan geboekt; het was een groot succes!

Iedereen was enthousiast en onder de indruk van dit bijzondere fenomeen.

Op naar het volgende event!

Daisy Durlacher
Puur Events
nathalie duijndam events en zo

Super geslaagd event. De Karaoke caravan was een enorm succes. Was ook echt helemaal af! Decoratie in en buiten caravan klopte ook! Leuke entertainers die Sjaak en Joop. Aanradertje!!

Nathalie Duijndam
Events&zo
neeltje plasmeier Obsession Feestcaravan Testimonial

Goed bezig heren!
Wij zouden jullie altijd wel in willen zetten 😉
Ga zo door en hopelijk tot snel weer

Neeltje Plasmeijer
Obsession
Marloes Moes De Fabrique Feestcaravan Testimonial

Zeer verrassend en echt super leuk zo’n feestje in een feestje! Niet alleen op de dag zelf, maar ook tijdens het voortraject wordt overal aan gedacht en is alles goed verzorgd.

Marloes Moes
De Fabrique
femke Schepers Feestcaravan Testimonial

Ons trouwfeest was het beste feest ooit – onder meer door De Feestcaravan. We vonden het geweldig en Sjors en Joep deden er alles aan om ook onze Spaanse vrienden van dienst te zijn; het werd een heuse Caravan de Fiësta. Dankjulliewel! En tot het volgende feest!

Femke Schepers

Wie wil jij laten spieken in de V.I.Peep Show?

Relaties, medewerkers, managementteam… het maakt niet uit wie je wilt verrassen met Coronaproof entertainment in de vorm van een potje Karaoke, Pubquiz of een spannende Meet & Greet. Ome Sjaak en Ome Joop maken er altijd een wervelend feestje van en zorgen met de juiste hygiëne maatregelen dat het ook nog eens een veilig feestje wordt. Ze kunnen niet wachten om met jou de Macorona te dansen… bel of whatsapp je ome Joop?

Ja! Help me!
1
Stuur je me een berichtje?
Hi!
Ome Joop hier, kan ik iets voor je feestje betekenen?