Pop-up Karaokebar op locatie huren

Past de Feestcaravan niet door de deur of in de lift? Geen probleem!

Overal een swingend feest organiseren? Kies voor pop-up karaoke!

Gaaf hè, die Feestcaravans en Karaoke-paardentrailer? En baal je dat onze gouden hits niet door de deur of in de lift van jouw evenementenlocatie passen? Dan hebben we nu de oplossing voor je: de Pop-up Karaokebar!

De Feestcaravan lanceert voortaan in razend tempo 8m2 bruine kroeg op elk evenement; of dat nu midden in een weiland plaatsvindt of op de twintigste verdieping van een kantorencomplex.

Pop-up Karaokebar

Dezelfde hits in eenzelfde oergezellige kroeg, maar nu een keertje zonder wielen. De Pop-up Karaokebar van De Feestcaravan bevat – net als de andere succesconcepten – alle elementen van een authentiek bruin café, inclusief voordeur die altijd open staat, tegelwijsheden aan de wand en spiegel achter de bar. Zelfs een straatnaambordje prijkt aan een van de wanden, waaruit dit Pop-up Karaokecafé is opgebouwd.

Door die opbouwmethode is de pop-up karaoke bar van De Feestcaravan nu al populair bij eventorganisatoren!

Door elke deur

Je hoeft nooit meer bang te zijn of je wel door één deur kunt met Ome Sjaak en Ome Joop, want de Pop-up Karaokebar is modulair en kan dus door elke ingang!

8m2 bruine kroeg

De voordeur staat altijd open van dit oergezellige bruine café, dat net als onze caravans 8m2 groot is. Waarom? Dat blijkt de ultieme grootte voor een karaokefeest op maat!

Open bar

Wil je geen rij voor de voordeur van de Pop-up Karaokebar? Dan laten we de  voorpui er toch uit? Zeker als dat beter past op jouw evenement. Kan iedereen meteen lekker meezingen!

Wat onze Carafans zeggen:

femke Schepers Feestcaravan Testimonial

Ons trouwfeest was het beste feest ooit – onder meer door De Feestcaravan. We vonden het geweldig en Sjors en Joep deden er alles aan om ook onze Spaanse vrienden van dienst te zijn; het werd een heuse Caravan de Fiësta. Dankjulliewel! En tot het volgende feest!

Femke Schepers
Iddo van t Hek Hart van Holland Feestcaravan testimonial

De feestcaravan is bij Hart van Holland een graag geziene entertainment-invulling. Succes verzekerd, aangezien iedereen stiekem toch één keer de ster wil zijn. Deze succesformule maakt het samen met de evenementenkennis en -kunde van de initiators van de Feestcaravan plezierig om hen te boeken. Niets is te gek, afspraak is afspraak en alles in teken van de gast; dat zijn waardes die wij graag ervaren. Daarom: de Feestcaravan!

Iddo van 't Hek - Directeur
Hart van Holland
Rachel van Zeeland O-Buro Feestcaravan Testimonial

Wat een feestje om samen te werken! Het enthousiasme en de energie van Joep en Sjors (alias Ome Joop en ome Sjaak) is non-stop aanwezig. TOP-sfeer in en om de Karaoke-caravan! Overigens niet alleen tijdens het event met de gasten, maar ook tijdens op- en afbouw weten zij precies wat belangrijk is voor een geslaagd event. Ik kijk alweer uit naar het volgende feest met de Karaoke-caravan!

Rachel van Zeeland
O-buro
daisy durlacher Puur Events Feestcaravan Testimonial

Voor een van onze klanten hebben we de karaoke-caravan geboekt; het was een groot succes!

Iedereen was enthousiast en onder de indruk van dit bijzondere fenomeen.

Op naar het volgende event!

Daisy Durlacher
Puur Events
neeltje plasmeier Obsession Feestcaravan Testimonial

Goed bezig heren!
Wij zouden jullie altijd wel in willen zetten 😉
Ga zo door en hopelijk tot snel weer

Neeltje Plasmeijer
Obsession
Marloes Moes De Fabrique Feestcaravan Testimonial

Zeer verrassend en echt super leuk zo’n feestje in een feestje! Niet alleen op de dag zelf, maar ook tijdens het voortraject wordt overal aan gedacht en is alles goed verzorgd.

Marloes Moes
De Fabrique
Sander de Hoop Feestcaravan Testimonial

Ondertussen heb ik de Feestcaravan op meerdere events kunnen inzetten. Elke keer was het weer een feessie op zich. Het maakt niet uit of je met collega’s of met vreemden in de caravan staat; je komt er als vrienden uit. Op naar nieuwe Feestcaravan-belevenissen zou ik zeggen!!

Sander de Hoop
Linda Braakman

Wat een geweldig event hebben we gehad dankzij de Feestcaravan! Voor iedereen die houdt van gezelligheid en een ludieke invulling voor hun avond is dit concept fantastisch! Niet alleen voor kleine groepen geschikt, maar ook bij grote evenementen inzetbaar. Het contact liep super relaxed en alles was perfect geregeld. Voor ons voor herhaling vatbaar!

Linda Braakman
Easyfairs / Evenementenhal Hardenberg
Arie Brouwer

Een geweldige hit voor je bedrijfsfeest!

Ben je op zoek naar een hilarisch WOW-moment voor je feestavond, bedrijfsevenement of bedrijfsfestival? Dan kunnen wij van Advance Events je de Feestcaravan van ome Joop en ome Sjaak van harte aanbevelen. Een uniek concept waarover de gasten nog lang napraten. Een onvergetelijke beleving die blijft hangen!

Arie Brouwer
Advance Events
Nathalie Duijndam

Super geslaagd event. De Karaoke caravan was een enorm succes. Was ook echt helemaal af! Decoratie in en buiten caravan klopte ook! Leuke entertainers die Sjaak en Joop. Aanradertje!!

Nathalie Duijndam
Events&zo

Waar laat jij de Pop-up Karaokebar verschijnen?

Wil je uitkijken over de Amsterdamse grachten of juist op je eigen kantoorgebouw? Het kan allemaal in de Pop-up Karaokebar van De Feestcaravan. Ook over de menukaart met muzikale hits kan gecorrespondeerd worden. Ome Sjaak en Ome Joop doen niet zo moeilijk; als jij maar een wereldfeest hebt!

Ja! Help me!
1
Stuur je me een berichtje?
Hi!
Ome Joop hier, kan ik iets voor je feestje betekenen?
Powered by