Pubquiz

Pubquiz in een caravan? Drukken maar!

Punten scoren in de Pubquiz-caravan

In no time creëren showmasters Ome Sjaak en Ome Joop de juiste sfeer voor een verhit potje pubquiz. Er is plaats voor vier teams van maximaal drie deelnemers.
De quizrondes bestaan uit uiteenlopende vragen over onder andere muziek, film en algemene kennis. En omdat er karaoke-bloed door hun aderen stroomt, is er natuurlijk gelegenheid om mee te zingen!

De Pubquiz-caravan is bij uitstek geschikt tijdens een borrel en als opwarmer voor een feestavond. Op verzoek kunnen de quizvragen toegespitst worden op het evenement, waardoor je perfect dat persoonlijke tintje kunt toevoegen met je entertainment.

 

Altijd feest

Twee of twaalf deelnemers per ronde; het maakt niet uit. De strijd barst direct los in de enige echte Pubquiz-caravan. Een onvergetelijke ervaring gegarandeerd!

Geen zorgen

Met ruim 15 jaar ervaring in de evenementenbranche ontzorgen wij eventorganisatoren maximaal. Geef ons een draaiboek en wij vinden ons plekje wel…

Op maat is mogelijk

Vragen over jouw bedrijf, een persoonlijke touch voor het bruidspaar of een bijzonder prijzenpakket? We maken onze quiz met alle liefde op maat voor het echte wow-effect.

Wat onze Carafans zeggen: